Ruotsin Maajoukkue

1985-1987: Tero Kalliomaa (basso, laulu), Juha Matintupa (rummut), Juha Honko (kitara)
1987-1990: Tero Kalliomaa (kitara, laulu), Juha Matintupa (rummut), Juha Honko (kitara), Kyösti Aho (basso)
1990 - 1991: Tero Kalliomaa (kitara, laulu), Juha Matintupa (rummut), Juha Honko (kitara), Timo Ojanperä (basso), Jouni Lakaniemi (koskettimet)
1991-1993: Tero Kalliomaa (kitara, laulu), Timo Ojanperä (basso, laulu), Tommi Vainio (kitara, laulu), Ari Lakaniemi (rummut), Jouni Lakaniemi (koskettimet)

Tero Kalliomaa muistelee:
Alajärveläinen Ruotsin maajoukkue perustettiin 1985. Alussa bändi treenaili Hoiskon maamiesseuran legendaarisella lavalla punkbiisejä ja yritti tehdä niitä myös samalla ajatuksella itsekin.

Maamiesseuran lava ja sen takahuone oli inspiroiva paikka ja treenit saattoi kestää 10 tuntiakin päivässä.Takahuoneen seiniä koristi Remun, Pelle Miljoonan, Andy McCoyn, Sleepy Sleepersien, Irwinin ja monen muun legendan nimet. Vaikuttimina soittamiseen ja biiseihin oli suomalaisia bändejä, kuten Pelle Miljoona, Eppu Normaali, Hassisen Kone yms.

Vuosien saatossa kokoonpanot vaihtuivat ja biisejä tehtiin runsaasti. Ruotsin Maajoukkue teki muutaman studiodemon Kimmo Aholan AMS-Studiolla Kauhavalla sekä Porissa Harri Perälän Persikka-studiolla. Vuonna 1993 bändi pääsi Rock-SM karsintoihin mutta finaaliin siitä ei paikkaa auennut. Bändi toimi aina vuoteen 1993 asti. Kappaleet ovat säilyneet kuitenkin vuosien saatossa c-kaseteilla ja nyt ne päätettiin siirtää digitaaliseen muotoon Juha Lakaniemen toimesta.

Yhtyeen tuotantoa YouTubessa.


Rock-SM 1993 karsinnat. Paikkana Alavuden NS. Kuva: Terhi Antila


Ensimmäisen demon kannet 1989. Tekijänä T.Kalliomaa


T-paita logo 1991. Tekijänä T.Kalliomaa