Heartbeat

Ari Nevala (kitara, laulu), Kimmo Alho (rummut), Riku Perälä (basso), Juhani Lautamaja (kitara, laulu).

Juhani Lautamaja muistelee
Randewoo kokoonpanosta jäätyäni syntyi Heartbeat, joka toimi 1981-1982. Harjoittelupaikkana oli jälleen Sydänmaan Nuorisoseura. Ohjelmisto koostui cover-kappaleista, mutta mukana oli jokunen "säv. Lautamaja/san. Perälä" biisi. Bändin musiikillista linjaa luonnehti Vaasa lehti "Nyt on koossa sellainen porukka, jota voidaan syystä sanoa Sydänmaan Rockpileksi", soitimmehan 60-luvun brittiläiseen rhythm'n'blues-perinteeseen pohjautuvaa melodista ja tanssittavaa rokkia.

Yhtye keikkaili vähäsen maakuntatasolla, esim. Provinssi-Rock ´82 ja osallistui aktiivisesti kilpailuihin. Käytiin läpi Suosikin Rock-kuningas 1981, josta saatiin loppukilpailupaikka. Rock SM-kisa karsinnasta Seinäjoen Kauppiksella 18.10.1981 saatiin kolmas sija, eikä päästy jatkoon.

Seuraavana vuonna oli jälleen vuorossa Suosikin Rock-kuningas kisailu, josta saavutettiin loppukilpailupaikka josta jäätiin pois. Rock-yhtyeiden SM-kilpailut 1982 pidettiin Seinäjoella 23.10. ja välikarsinta 13.11. josta laulukuoroon. Mukana tällöin koskettimissa myös Jukka Kuoppala.

Tämän jälkeen syntyi Vähästä kiusalliset.