Dixi

1985-1987
Petri Viitanen (rummut), Markku Marttila (kitara), Pasi Mäenpää (basso)

1987-1993
Petri Viitanen (laulu), Markku Marttila (kitara), Mika Mäntylä (basso 87-89, kitara89-93), Pasi Mäenpää (basso 1985-87, 89-93), Janne Mikkilä (rummut)

1996-2004
Petri Viitanen (laulu), Tomi Viitanen (kitara), Jussi Mäenpää (kitara), Sami Ketola (basso), Juha Pohto (rummut)

2004-2007
Petri Viitanen (laulu), Tomi Viitanen (kitara), Sami Ketola (basso), Juha Pohto (rummut)

Petri Viitanen muistelee:
Laitoimme bändin pystyyn yhdessä Markku Marttilan kanssa Jurvan Järvenpään nuorisoseuralla vuonna 1985. Annoimme duo-kokoonpanollemme nimeksi Dixi. Minä soitin rumpuja ja Make kitaraa. Myöhemmin samana vuonna pyysimme Pasi Mäenpään basistiksi. Tällä kokoonpanolla opettelimme rokkielämän saloja ja kikkailimme vuoteen 1987, jolloin Pasi lähti Ameriikkaan ja jätti meidät tylysti Jurvan kylymyteen ihmettelemään, että tähänkö se kukkoilu sitten loppui.

Saimme kuitenkin ylipuhuttua pari kaveria bändiin vielä samana vuonna, jolloin basistiksi tuli Mika Mäntylä ja rumpaliksi Janne Mikkilä. Pasikin tuli sitten vuoden päästä takaisin ja siirtyi uudestaan basson varteen, jolloin Mika Mäntylä laitettiin soittamaan toista kitaraa. Tällä kokoonpanolla jatkoimme vuoteen 1993, jolloin Dixin taru numero 1 tuli päätökseen. Näinä vuosina bändi ei kuitenkaan keikkaillut paljoa. Mieleenpainuvin oli varmaan viimeinen keikka, jolloin lämmittelimme Kolmatta Naista Jurvassa keväällä 1993.

Perustimme Dixin uudelleen loppuvuodesta 1996, jolloin miehistö muuttui täysin, minua lukuunottamatta. Tomi Viitanen ja Jussi Mäenpää ryhtyivät kitaristeiksi, Sami Ketola basistiksi ja Juha Pohto rumpaliksi. Tällä kokoonpanolla teimme Stalker singlen ja siihen myös videon ja soitimme aina vuoteen 2004, jolloin Jussi Mäenpää lähti bändistä. Jatkoimme ilman Jussia vuoteen 2007, jolloin pistimme pillit pussiin.

Välillä bändissä lämmitteli keikoilla myös Markku Marttila kitarassa ja myös Esko Takamäki kävi tuurailemassa muutamalla keikalla rumpujen takana. Esko soitti rummut myös Southern Effort -levyllämme vuonna 2003.

Uudella uljaalla kokoonpanolla oli alun perin tarkoitus tehdä omaa musaa, mutta kyllä siitä cover-bändi sitten loppujen lopuksi kehkeytyi. Vuonna 2004 julkaisimme Rough Edges promolevyn. Yhtyeen loppuvuosina keikkailimme jonkin verran. Oli oikein keikkamyyjä ja kaikkee.