Raymonds

(1966-68): Arto Rintamäki (laulu, kitara), Roy Raymond Stenberg (laulu, kitara), Lasse Lappalainen (sähköurut), Christer Karjalainen (rummut), Sven Mattila (basso)

Christer Karjalainen muistelee:
The Escapers kokoonpanon loputtua Lasse ”Lappi” Lappalainen lähti kristiinankaupunkilaiseen Raymonds bändiin ja minä sitten perässä.

Raymonds soitti vähemmän rokkia, enemmän poppia. Tässä bändissä oli paremmat laulajat. Käytimme välillä muitakin bändinimiä, koska sillä saattoi saada muitakin keikkoja.

Järjestimme Kristiinankaupungin Brahegårdenilla keikkoja. Meillä oli siellä Ola & The Janglers, Topmost, First ja The Wantons, joka oli Vaasan rouhein bändi. Heidän rumpalinsa Sven “Bongo” Billing oli suomalainen versio Keith Moonista! Hyvä bändi!

Minulta loppui mielenkiinto Raymondsiin, ja lähdin. Liian nössöä. Myöhemmin olin kuitenkin tekemässä hyvän levyn Arto Rintamäen kanssa. ”Arto Rintamäki med Kompisar” on levyn nimi. Se on vielä saatavissa. Levyllä soittavat monet hänen kanssaan soittaneet vaasalaiset, turkulaiset ja helsinkiläiset.