Strangers

Teppo Porkola (rummut), Esa Renko (basso), Matti Koivula (kitara, laulu), Jyrki Luoma (kitara)

Pasi Nisula (rummut), Jorma Sepponen (laulu), Esa Renko (basso), Matti Koivula (kitara, laulu)), Jyrki Luoma (kitara), Jyrki Sippola (koskettimet)

(1981) Micke Björklöf (rummut), Esa Renko (basso), Matti Koivula (kitara), Jyrki Luoma (kitara), Jyrki Sippola (koskettimet)

Micke Björklöf muistelee:
1981 tienoilla mut pyydettiin rumpaliksi kauhavalaiseen Strangers bändiin, jossa bassoa soitti luokkakaverini Esa Renko ja pari muuta saman kylän kaveria eli kitaristit Matti Koivula ja Jyrki Luoma ja myöhemmin mukaan liittynyt Jyrki Sippola koskettimissa. Orkka oli toiminut jo muutaman vuoden ja saavuttanut pientä mainetta paikallisesti koulujen diskoilloissa, konvissa jne. Olin nähnyt heidät alkuaikoina keikalla ja mieleen on jäänyt kun bändi veti Apachen rumpualkuineen, se tuntui vaikuttavalta siinä hetkessä. Pari vuotta myöhemmin kävin seuraamassa bändin treenejä Kauhavan Yhteiskoulun salissa ja olin todella vaikuttunut kehityksestä. Heillä oli solistina siinä vaiheessa mahtavaääninen Jorma Sepponen (sittemmin hengellisissä yhtyeissä uraa tehnyt), joka teki kyllä lähtemättömän vaikutuksen laulusoundillaan. Muistiin on jäänyt heidän versio Come Together biisistä. Bändin ohjelmistossa oli myös mm. Santana, Deep Purple, Uriah Heep ja Little Richard biisejä.

Kerran satuin paikalle kun heidän rumpali oli poissa ja jäbät tiesi että olen vähän soitellut niin pyysivät jammailemaan. Hieman myöhemmin sitten liityin mukaan. Bändin toiminta oli tosin jo vähän hyytymään päin kun menin mukaan eikä keikkoja sitten mun aikana loppujen lopuksi ollut ollenkaan.