Solaris

1976: Ari Saari (kitara, laulu), Harri Hautala (laulu), Ari Oravainen (rummut), Petri Asiala (basso), Jari Laasanen (koskettimet, laulu)

Ari Saari muistelee: Treenattiin ensin Laasasen Jari perheen leikkimökissä, mutta sitten päästiin Salmelan Repan pihasaunasta kunnostettuun tilaan, joka oli pieni mutta akustiikkalevyillä vuorattu ja siellä oli lämmitys. Oli mahtava mesta.

Keikkapaikkoina oli kaikki mitä ikinä keksittiin, nuorisoseurojen talot, Himangan urheilutalo, Kokkolan nuoristolo, Ruotsalon NS jne. Solaris kokoonpanolla käytiin myös Rock-SM skaboissa Seinäjoella 1979.

Hannulan Texi myi joitain keikkoja Kirkan bändille ja Kirka hommasi Solariksen Suosikin kesäkiertueelle Ronski Gangin kanssa, mutta armeijaan piti mennä joten Peten pikkuveljen bändi Villie and the Vocals suositeltiin meidän tilalle - siitä bändistä tuli sittemmin Claudia ja vaikka mitä.

Myös levytyshommissa oli epäonnea. Kirka järkkäsi tuolloin Solarikselle myös mahikset valita parin eri levy-yhtiön väliltä ja valittiin Kari Pöyry Photosonic, joka lopetti hommat ennenkuin ehti kunnolla edes aloittaa.