Dame Hunters

Jukka Järvenpää (laulu), Esa Taipalus (kitara), Vesa Kaivo-Oja (basso), Ismo Joonala (kitara), Jarmo Mäki (rummut)

Vuosina 1994-95 toimineen yhtyeen perustamisesta kertoo Ismo Joonala Stomp lehdessä 1995 seuraavaa:
"Tuossa joskus viime vuoden (1993) marraskuussa piti keksiä äkkiä jonkinlainen projektibändi soittamaan alan porukoiden pikkujouluihin Seinäjoelle. Tähän juttuun tuli mukan Jukka Järvenpää (Stuck Up's), Vesa Kaivo-oja (Stingers), Ismo Joonala (Stingers), Jarmo Mäki (Hiljainen Linja) ja Esa 'Eddie' Taipalus (Therapy's). Sitten vaan nopeasti alettiin treenaamaan settiä kun aikaa ekaan keikkaan oli enää kuukausi. Ensimmäinen keikka oli 50's Rockabilly Christmas Party 3.12.1994 (Wings & Beer Saloon Seinäjoki). Tiernapoikina oli Ellis Leslie & Angry Teens, Hillbilly Trash ja Dame Hunters.

Kun sitten näytti että homma alkoi toimia niin kuin pitää, niin yhteisesti päätimme jatkaa. Bändin linja oli 80-luvun alun neo-rockabilly, jota ei moni Suomessa tuolloin soittanut. Biisejä oli bändeiltä Blue Cats, Polecats, Nigel Dixon, G-Men, Levi Dexter ja muut vastaavat. Ylijäämäbiisejä otettiin Stuck Up'silta ja Therapy's yhtyeeltä.

Keikkoja alkoi tulemaan tosi paljon Pohjanmaan alueelta, josta jatkettiin Jyväskylään , Helsinkiin Cafe 52 ym. Bändin hitiksi keikoilla muodostui Culture Clubin Karma Chamelon, jota yleisö toivoi. Kappale muutettiin tukevaksi neo-versioksi, toki jotkut puritaanit katsoivat lavalle alta kulmien ...

Bändin oli aikomus mennä vielä studioon nauhoittamaan Karma Chamelon, Good Rockin Daddy (Therapy's), Wide Place on the Road (Stuck Up's) ja Rocks Where Rolling biisit, mutta sitten....

Jukka Järvenpää jatkaa muistelua: "Aluksi Eddie lähti ilman riitoja, muutti pois Seinäjoelta. Keikkailtiin vielä jonkun aikaa nelistään ja sitten tuli joku pikkupoikien riita, Vesku ja Ismo lähti ja bändi hajosi. Jarmo jatkoi suomirock projekteissa, Ismo ja Vesku keskittyivät enemmän Stingersiin. Kun taas minä ja Kalijärven Timo (Wagtails) pikku pieruissa jossain nakkikioskin jonossa todettiin että olisi mukava soitella yhdessä jotain originaali rockabillyä ja näin Flamin 66 syntyi.