Delight

Jarmo Ojala (rummut), Kari Luomala (basso), Vesa Haakana (kitara), Jari Viitasaari (kitara, laulu), Jukka Kuoppala (urut). Miehistössä vaikutti hetken aikaa myös Juhani Haavisto (sähköpiano, laulu)

Yhtyeen kappaleet Oodi oluelle ja Hevosvoima löytyyvät vuonna 1982 julkaistulta "Pop-Jazzkoulu Pohjanmaalle" kokoelmakasetilta, jonka tuotti Jussi Tamminen ja äänitti Suikki Jääskä Botniasound Studiolla.

Juhani Haavisto muistelee: Tulin, näin ja soitin
Olin mukana Delight-bändissä Rockin SM-karsinnoista Provinssiin, sitten homma kuivui kohdaltani kasaan.

Muistelisin, että vuosi oli 1981. Kuoppalan Jukka oli aluksi urkurina mutta siirtyi ennen kisoja kilpailevaan bändiin. Ojalan Jamppe soitti minulle Ruotsiin ja lupauduin tuuraamaan. Jamppe lähetti kasetilla pari biisiä opeteltavaksi.

Suomen matkaan tuli vielä lähdön alla lisää jännitystä kun autoni hajosi. Kaverini vietti 30-synttärinsä aamusta iltaan korjaamassa koslaa, että pääsin aamulla pianoineni laivaan. Tulin Seinäjoelle kisoja edeltävänä iltana. Pidettiin Nuopparilla pikatreenit ja lähdettiin seuraavana päivänä Kokkolaan.

Aikataulujen venähtämisen takia ei päästy ennen esitystä edes soundcheckiin, käväistiin pikaisesti olusilla, pantiin hassut pipot päähän ja mentiin lavalle esittämään Oodi oluelle ja Hevosvoima kappale, jossa verrattiin hevosta ja autoa kulkuvälineinä.

Päästiin kuitenkin niissä kisoissa jaetulle ensimmäiselle sijalle.

Seuraava keikka oli sitten Provinssirock, jonka jälkeen jouduin jäämään kelkasta, koska elämäni Ruotsissa oli juuri vakiintumassa opiskelun, työn sekä rakkauden saralla, eikä Suomeen paluu ollut ajankohtaista.