Suikki, Raya & Family

"Kuten aikaisempi Bestsellers Orchestra oli myös Family eläväinen kokoonpano myös jäsenistön vaihtuvuuden suhteen". Kuvateksteissä pari variaatiota.

Suikki Jääskä muistelee:
Viimeinen Seinäjoella kasaamani kokoonpano oli Raya, Suikki & Family, jossa oli alkujaan Ala-Kojolan Harri rummuissa, Suvisalmen Pepe ja Koivulan Seppo kitarassa. Koivulan Heikki oli rumpalina joskus. Sitten Veikko Selviranta soitti trumpettia ja sovitti biisejä kun oli ollut armeijan soittokunnassa ja Kivimäen Aki tuli soittamaan barskaa. Ukkoja on ollut tosi paljon näissä kokoonpanossa aina. Hyvin paljon siinä vaihtui porukka kanssa.

Tämän kokoonpanon kanssa oltiin kerran Helsingissä viikko soittamassa Alibissa yökerhomeininkiä. Ja sittenhän kun tuli discomusiikki suosituksi niin sitten soitettiin sen tyyppistä kamaa.

Pääkaupunkiin muuttaessani perustin siellä sitten heti Good People kokoonpanon.

.


Pentti Keskimäki, Juha Latva-Pietilä, Suikki, Timo Laitila, Lauri Kukko, Pasi Pihlajamaa, Heikki Koivula, Aliisa Pöntinen, Pepe Suvisalmi, Birgitta Viitamäki, Raya, Seppo Suvisalmi, Teija Isohella, Mikko Jääskä


Mikko Jääskä, Matti Laitinen, Jari Vettenranta, Raimo Ahonen, Raya, Timo Kiviluoma, Raimo Kuronen, Yrjö Koskimäki, Esko Koivisto, Suikki

Kuvat: Suikki Jääskän arkisto