Hollis Brown

MkI
Harri Perkiö (kitara), Kai Viita-aho (laulu), Jare Renko (kitara), Tuffa Ågren (basso, laulu), Henkka Henriksson (rummut)

MkII
Harri Perkiö (kitara), Patrick Norrgård (laulu),Max Bäckman (kitara), Tuffa Ågren (basso, laulu), Henkka Henriksson (rummut)

MkIII
Benny Fors (kitara), Kai Viita-aho (laulu), Max Bäckman (kitara), Tuffa Ågren (basso, laulu), Henkka Henriksson (rummut)

Harri Perkiö muistelee:
Hollis Brown kasattiin 1988 ja soitin siinä kaksi vuotta. Muutin Vaasaan ja hankin musaan sopivat kamat; Marshall-kasat ja kitaraksi Gibson SG, sillä olihan musiikkityylinä hardrock. Oltiin kovassa nosteessa, mutta kokoonpanovaihdokset ja lama muuttivat suunnitelmia kokoajan. Hieman levoton oli meininki, mutta keikoista Pärnu Jazz-88, Provinssirockin päälava 1989, Nummirockin päälava 1990 ja Vaasan leipätehdas, jossa Sielun Veljet toimivat meidän lämppärinä olivat mieleenpainuvia.

Max Backman muistelee:
Kyllähän kohokohtia oli kun Hollis Brown sai soittaa kaksi kertaa Tavastialla joista toinen kerta pääesiintyjänä. Tästä tulikin mieleen hassu sattumus. Tavastian keikan jälkeen piti päästä Intercontinentalin yökerhoon sillä seurauksella, että bussista loppui löpö hotellin mäkeen ja käynnistysapua saatiin vasta seuraavana aamuna.

Erityisen hienoja juttuja oli festivaalikeikat, jotka olivat päälavakeikkoja. Hollis Brown teki Mau Mau Musicille yhden singlen, bändin muut singlet olivat omakustanteita. Käytiin studioissa mm Vaasassa, Paraisilla ja Jyväskylän lähellä. Bändillä oli puhetta oli myös diilistä Poko Recordsin kanssa, mutta lama-aika muutti kaiken ja diili jäi tekemättä. Bändin oli sen jälkeen vaikea motivoitua uuteen nousuun ja Hollis Brown lopetettiinkin kyllästymiseen


Mv-kuvat: Jari E. Hakala: