Puuttuva rengas

Pasi Kytöharju (kitara, laulu, sanat&sävelet), Mika Lahelma (rummut), Kristian Palmén (kitara)

Pasi Kytöharju muistelee:
Edellä mainitulla kokoonpanolla ryhmä oli aktiivinen noin 1991-1993. Tämän jälkeen oli useampiakin variaatioita kokoonpanosta - viimeinen keikka taisi olla Tampereella Kujasen Oopperassa vuonna 1997, mutta lopullisesti ryhmä lopetti vasta vuoden 2000 tietämillä.

Soitimme alkuperäisellä triokokoonpanolla muistaakseni kertaalleen myös Seinäjoella, mutta en muista oliko nimenä tuossa kohtaa Akuutti mielenhäiriö vai Puuttuva rengas. Paikkaakaan en muista paitsi, että keskustassa se oli ja mahdollisesti jonkin rakennuksen yläkerrassa. Joku keikka oli Salakarissa varmaan about 1992 tms.

Muutin Jyväskylään opiskelemaan syksyllä 1990 ja ekan vuoden jälkeen kävin armeijan. Kun palasin sinne jatkamaan opiskeluja niin aika pian kokoonpano kaatui logistisiin hankaluuksiin ja vuodesta 1993 alkaen kokoonpano kasvoi viisihenkiseksi ja valtaosa soittajista olikin sitten Jyväskylän seudulta.

Keikkoja ja demoja tehtiin harvakseltaan - olen aina ollut laiska markkinoimaan. Itselleni musiikin tekeminen ja uuden luominen on aina ollut se juttu. Kaikki muu, keikatkin, ovat toissijaista vaikka olisi mukavaakin.