Jumalaton nälänhätä

Zombie (rummut), Maffe (basso), Koiris (kitara, laulu)

Mika "Koiris" Pikkusaari muistelee:
Jumalaton Nälänhätä syntyi vähän päällekkäin C.A.D.n kanssa. JN:n kanssa heitettiin keikkaa jonkun verran, ainakin pakolliset Pohjanmaan bileet ja Helsigissä Brutal Discossa. Yksi demo Ruisleipää Afrikkaan ehdittiin tehdä ennekuin homma levisi käsiin syystä a tai b.

Parhaiten noilta ajoilta muistuu mieleen Vaasan keikka kun Kräklund Recordsin eli Klamydian Vesku tuli demon saatuaan keikalle tutkailemaan bändin livekuntoa. Minä ja Maffe oltiin kuitenkin sellaisessa kunnossa ettei muistettu edes omien biisien nimiä, niin Vesku huikki ne lavan edestä. Levytyssopimus jäi saamatta vaikka hauskaa olikin. Vaasan keikka oli muutenkin muistorikas koska sillä keikalla sain ensimmäisen kerran rokkipesää Vaasan rautatieasemalla joltain punatukkaiselta tytöltä. Valse Tristen kanssa tehtiin jokunen yhteiskeikka ja Valsen Wasky oli mukana myös demolla Etanoille Siivet -biisissä.

JN:n kanssa ollaan tehty satunnaisia keikkoja vielä vanhoilla päivilläkin ja tehtiinpä juhlavuonna 2010 toinen demokin jossa Hiiroo rummuissa ja Hapon Samuli (basso) olivat mukana. Keikoilla Jumalattoman Nälänhädän vakiokasvona bassossa on ollut aina Stenfa alias Yli-Erkkilän Teemu koska alkuperäisen kokoonpano basisti Maffe eksyi musiikkibisnekseen Ameriikkaan.

J.N:dän kanssa käydään soittelemassa aina kun pyydetään (eli 10 vuoden välein).


20-vuotis Terviksessä. Kuva: Nina Hiironniemi