Eugon paskat

Marko Taijala (laulu), Epe (litara), Mika "juupa" Juupajärvi (basso), Marko Nurmi (rummut)

Marko Taijala muistelee:
Eugon paskat oli vuosina 1986-89 toiminut punk/hc -bändi. Bändin jäsenet olivat Ylistarosta ja Seinäjoelta. Keikkoja tuli heitettyä ainakin Vaasassa, Vähässäkyrössä, Seinäjoella, Kuortaneella ym.

Eugon paskat piti treenit muutama vuosi sitten ja homma toimii, vaikka ikää bändin jäsenille tullut 30 vuotta lisää. Jotain nauhoja tehtiin 80-luvulla tehtiin ja mahdollisesti näistä vielä jossain vaiheessa tehdään cd. Eugon paskat teki vielä 90-luvulla pari 7" levyä, toinen näistä oli splitti Abortti 13 bändin kanssa. Seiskoilla ei kuitenkaan ollut alkuperäinen laulaja, vaan levyllä laulavat Tapsa, Ile, iisi ja Noora Tommila. Bändin jäsenistä ainut joka vieläkin aktiivisesti keikkailee on Marko Nurmi (Abortti 13 ja Juggling Jugulars).

Ehkä ainut millä Eugon paskat jää historiaan, on Ville Similän ja Mervi Vuorelan kirjassa "Valtio vihaa sua - Suomalainen punk ja hardcore 1985-2015". Tässä kirjassa Eugon paskat on mainittu, mutta siinäKIN bändin nimi on kirjoitettu väärin - G-kirjaimen tilalla on K, kuten usein oli keikkajulisteissakin.