Rett Saapas

Kari "LeXa" Levola (multimoottori), Riku Perälä (basso), Keijo Siltakorpi/Kimmo Alho (rummut), Hannu Peltola (kitara), Juhani Lautamaja (kitara, laulu)

Juhani Lautamaja muistelee:
Kokoonpano toimi vuosina 1976-1979. Bändi putosi lokeroon "uusi aalto" Lexan kohkaamisen ansiosta ja koska meidän show ja imago oli "harkittu renttulook ja kaaos". Musiikki oli kuitenkin aivan muuta, esim. rock-klassikoita Kinksistä Mountainiin ja Brownville Stationin kautta Creamiin.

Sydänmaan Nuorisoseuralla oli harjoitustilat. Kaikki markkinointi tehtiin itse julisteita myöten, eikä ollut keikkamyyjää. Kalusto kulki lainapakulla. Keikkoja oli tarjolla vain vähän, joten kaikki tilaisuudet käytettiin hyväksi. Esiinnyttiin koulujen ilsuissa, Aulavalla, Pukkilansaaressa (Boomtown), Lapuan NSlla, Kemun klubilla Cumuluksessa jne.

Osallistuttiin Vaasan läänin nuorten taidetapahtumaan Lapualla 11.3.1978. Pop-yhtyeiden SM-kisojen esikarsinnassa oltiin Seinäjoen ammattikoululla 19.3.1978 ja sieltä loppukilpailuun Lappeenrannan jäähalliin, jossa yhtye soitti uuden aallon sarjassa Suomenmestariksi 7.5.1978. Oltiin esiintymässä myös Pop-yhtyeiden SM-kisoissa Seinäjoella 1979 kuten muutkin edellisvuoden voittajat.

Lexa äänitti kaikki keikat kelamankalla, mutta nauhat ovat kateissa eikä ole muita tallenteita tiedossa.

Tämän jälkeen syntyi Bingoksi lämmin